Ga naar de inhoud

Vakantie weken

Ons gediplomeerde team pedagogisch medewerkers en animatie medewerkers bieden een vol programma aan. De kinderen worden de hele dag vermaakt. Of het nou kunst, crafts, sport-clinics, buiten activiteiten zijn of interactieve spellen. Elke dag is gevuld met leuke, leerzame herinneringen voor het leven.

Pakketten: Dag voor €69,00

Kom 3 dagen voor €199,00

of 5 dagen voor €299,00

Zomervakantie Elke dag tussen 08:00 en 19:00

22 juli t/m 26 juli Locatie Kleverhuis Maerten van Heemskerckstraat 69

29 juli t/m 3 augustus Locatie Kleverhuis Maerten van Heemskerckstraat 69

5 augustus t/m 9 augustus VOLGEBOEKT stuur een mail naar info@tribe-haarlem.nl voor een plek op de reservelijst (bij genoeg aanmeldingen openen we nog een groep) De meeste reservelijsten zijn voor 70% vol

12 augustus t/m 16 augustus VOLGEBOEKT stuur een mail naar info@tribe-haarlem.nl voor een plek op de reservelijst. (bij genoeg aanmeldingen openen we nog een groep) De meeste reservelijsten zijn voor 70% vol

19 t/m 23 augustus Locatie Scouting Elswout

26 t/m 30 augustus Locatie Scouting Elswout

Programma Zomerweken

Tijdens de laatste 2 weken van de zomervakantie bevinden wij ons in het gebouw van Scouting Elswout bij de ingang van de duinen Bleek en Berg. Op deze fantastische locatie lopen wij zo de duinen in en hebben wij een ruime tuin tot onze beschikking. In het gebouw zullen wij lunchen en onze binnen activiteiten ondernemen. Op het terrein hebben we een vuurkuil, en een groot speelterrein.

Lekker sporten en spelen in de Duinen en natuur. Tijdens de zomervakantie beleeft jouw kind de leukste week van de zomer in de natuur. Je kind komt in een groep met leeftijdsgenoten en gaat allemaal leuke activiteiten doen onder begeleiding van deskundig en enthousiaste begeleiding. Iedereen kan mee doen! Bij TRIBE maken ze samen grootse avonturen mee. Hutten bouwen, bos-ren spelen, waterspelen en speurtochten, creatieve activiteiten, modderdagen, bonte middagen, kookworkshops en veel sport clinics. Per dag kijken we wat de weersomstandigheden zijn passen we eventueel onze activiteiten aan. Per dag hebben we 30 plekken beschikbaar. Inloop is tussen 08:00 en 10:00 en de uitloop is tussen 17:00 en 19:00. Mocht je je kind eerder of later willen brengen of ophalen dan ontvangen we hier graag bericht over.

Gegarandeerd een leuke vakantie met veel nieuwe vriendjes. Afwisseling met de BSO, extra opvang nodig of gewoon hele leuke vakantie? Kom naar TRIBE. Omdat wij kleinschalig zijn kunnen wij veel persoonlijke aandacht bieden en leuke activiteiten ondernemen. Zolang er plek is kan je reserveren.

De kinderen zijn van harte welkom tussen 08:00 en 19:00. Voor een uitgebreide lunch, fruit en snacks is natuurlijk gezorgd.